Nieuwe klanten werven? Dat doen wij voor u!

Telemarketing
Contact met potentiële klanten is belangrijk. In dat ene gesprek moet de magie ontstaan waardoor mensen voor jouw merk en product of dienst willen kiezen. Verstand van verkopen is daarbij onmisbaar.

Wij voeren deze belangrijke verkoopgesprekken voor jou. Gesprekken op jouw initiatief (outbound) en gesprekken op initiatief van de potentiële klant (inbound). Enthousiaste medewerkers met verstand van sales en kennis van jouw producten en diensten zorgen voor nieuwe klanten. Getraind in telemarketing, op de hoogte van je aanbod en altijd vriendelijk en betrokken.

Jouw telemarketing is bij ons in professionele handen. Betaalbaar, transparant en gecertificeerd. Dat geeft rust. Onze medewerkers benaderen je doelgroep in het Nederlands, Duits, Frans, Engels of Vlaams. Met jarenlange internationale ervaring hebben wij inmiddels meerdere callcenters in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Hulp nodig bij telemarketing? Wij creëren waardevolle leads voor mooie omzetkansen. Met slimme technieken, een persoonlijke aanpak en een gegarandeerd resultaat.

 

Wij zijn CIRE Deelnemer in de energiemarkt.

Nationaal en internationaal
Actief in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Neem contact op