Projecten

Klanten vinden en aan jouw merk verbinden. Daar zijn we goed in. Als full service sales bureau kunnen we je over de volle breedte van dienst zijn. Jouw project, onze uitdaging!

Project aanmelden

Saleskantoor inzetten voor meer succes in je sales? Vertel ons over je plannen!

Project aanmelden

Essent Nederland

Nationale projecten

Een ijzersterk team van salesprofessionals. Getraind, ervaren en uiterst klantvriendelijk. Klaar om jouw leads om te toveren naar vaste klanten.

Internationale projecten

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij analyseren je doelgroep en je aanbod en vertalen het naar een onweerstaanbare campagne.

Internationaal

Trainingen en Workshop project

Trainingen en Workshops

Gaan we voor jouw merk aan de slag, dan trainen we ons team. Op jouw bedrijfscultuur, de do’s en don’ts binnen je bedrijf en natuurlijk op alle ins en outs van je product of dienst. Zo worden onze mensen jouw nieuwe specialisten.

Heeft je eigen team een boost nodig? Met onze trainingen en workshops til je jouw sales team naar een hoger niveau. Jouw vraag is leidend, een training is altijd op maat.

Bijvoorbeeld voor de accountmanagers die grootzakelijke klanten moeten binnenhalen. Wij leren ze de fijne kneepjes van het sales vak. Van eerste contact tot afspraak in de agenda, van getekende opdracht tot after sales.

Of voor de telesales die je wilt gaan opzetten binnen je bedrijf. Wij zorgen voor een belscript, trainen jouw medewerkers en geven instructie over de benodigde software.

Terugbelverzoek

Ja, ik wil mijn project vrijblijvend bespreken!